Waarom kiest u W. van Sonsbeek?

Loodgieters- en installatiediensten van hoge kwaliteit

Als klant van Loodgieters & Installateurs W. van Sonsbeek, bent u klant van een bedrijf dat hedendaags vakmanschap combineert met ouderwetse service in de beste zin van het woord.

Vader en zoon Van Sonsbeek bieden u samen met hun medewerkers vanuit het centraal gelegen bedrijfspand in Nijmegen een breed pakket loodgieters- en installatiediensten van een hoge kwaliteit. De aanleg van water, installaties, (hemel)waterafvoer, sanitair en dakbedekking gebeurt vakkundig met uitsluitend hoogwaardige materialen. Met de kenmerkende aandacht voor details, het vermogen om nét iets verder te kijken en de spreekwoordelijke persoonlijke benadering, heeft Van Sonsbeek geen grote woorden nodig om zich te onderscheiden.

Van Sonsbeek behoort tot de selecte groep Nederlandse bedrijven die nog in staat zijn om uit materialen als koper, lood en zink de meest fraaie ornamenten, dakbedekkingen en gevelbekledingen te vervaardigen. Een extra onderstreping van het vakmanschap dat door opdrachtgevers zo op prijs wordt gesteld.