Dak & Gevel

Platte daken, licht hellende daken en dakkapellen afwerken met bitumen, Apax, zink of koper? Van Sonsbeek zorgt ervoor dat uw daken betrouwbare daken zijn zónder lekkages. Inspecties, onderhoud, renovatie en nieuwe daken vormen het werkterrein van de ervaren Van Sonsbeek-dakdekkers.

Afhankelijk van de situatie kunnen daken voorzien worden van het traditionele bitumen of Apax. Bij dit materiaal worden de naden met een föhn thermisch gelast zodat er geen enkel brandgevaar is. Van Sonsbeek geeft de voorkeur aan Apax. De levensduur is zodanig dat op deze dakbedekking 10 jaar garantie geven kan worden.

De afwerking met zink en koper van onder meer dakkapellen, balkons en daken van tuinhuisjes is een hoogwaardig ambacht. Bijvoorbeeld een goed aangelegd zinken dak gaat zeker 50 jaar(!) mee. Die kunst wordt uitsluitend beheerst door gespecialiseerde vakmensen. Bij Van Sonsbeek werken die vakmensen.

Waarom Kiezen voor Koper en Zink?

Koper en zink zijn niet alleen duurzame materialen, maar ze bieden ook een tijdloze uitstraling die de esthetiek van elk gebouw kan verhogen. Een goed aangelegd zinken dak kan bijvoorbeeld tot wel 50 jaar meegaan, wat het een uitstekende investering maakt voor de lange termijn. Koper, met zijn kenmerkende groene patina dat zich in de loop van de tijd ontwikkelt, voegt een uniek karakter toe aan elk gebouw.

Onze Diensten

Bij W. van Sonsbeek streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een nieuw project of de renovatie van een bestaand gebouw, ons team van gespecialiseerde vakmensen zorgt voor een naadloze installatie en afwerking. Van inspecties en onderhoud tot renovaties en nieuwe installaties, wij zorgen ervoor dat uw dak- en gevelbekleding van de hoogste kwaliteit is.

Vertrouw op W. van Sonsbeek

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw dak- en gevelbekledingsprojecten, dan is W. van Sonsbeek de juiste keuze. Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid heeft ons een sterke reputatie opgeleverd in de branche. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw visie tot leven te brengen.


Voor dak- en gevelbekleding die zowel functioneel als esthetisch is, is W. van Sonsbeek uw go-to specialist, vooral als het gaat om koper en zink. Laat ons uw gebouw transformeren met de schoonheid en duurzaamheid van deze materialen.

Dak & Gevelbekleding bij W. van Sonsbeek: Specialisatie in Koper en Zink

In de wereld van dak- en gevelbekleding staat W. van Sonsbeek bekend om zijn uitmuntende vakmanschap en expertise. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij hoogwaardige oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Een van onze specialisaties is de bekleding van daken en gevels met koper en zink, twee materialen die bekend staan om hun duurzaamheid en esthetische waarde.

Onze diensten

Van Sonsbeek is een expert op het gebied van loodgieterswerk, waarbij de nadruk ligt op precisie en vakmanschap. Of het nu gaat om het installeren van sanitair, het onderhouden van waterleidingen of het repareren van afvoersystemen, bij Van Sonsbeek bent u aan het juiste adres.

Dit geeft een beknopt overzicht van de veelzijdige diensten die Van Sonsbeek aanbiedt.
Elk aspect van ons werk wordt gekenmerkt door een hoge mate van professionaliteit en aandacht voor detail.