Loodgieterswerk

Loodgieterwerk is precisiewerk. Het vak tot in de puntjes beheersen en ervaring zijn belangrijk om goed werk te maken. Maar ook maximale aandacht voor veiligheid en doeltreffende oplossingen bieden voor onverwachte situaties, zijn belangrijk. Voor Van Sonsbeek is elke opdracht een nieuwe opdracht. Iedere opdracht wordt zorgvuldig voorbereid. Wát moeten we maken en hóe gaan we het maken, zijn de vragen die standaard zijn. Maar standaardwerk, werken op de automatische piloot, past niet bij Van Sonsbeek. U heeft immers te maken met vakmensen die u van dienst zijn met in alle opzichten goed werk.

Warmtepomp installaties

Een door Van Sonsbeek geïnstalleerde warmtepomp zorgt in elke situatie voor een comfortabel binnenklimaat. Van Sonsbeek neemt de tijd om alles goed te overwegen, want elke woning en elke klant is uniek. Factoren zoals de ligging van de woning en de isolatiewaarde spelen een cruciale rol, net als de specifieke comforteisen van de klant. Een gedetailleerde capaciteitsberekening is essentieel om maatwerk te kunnen bieden. Ongeacht de gekozen warmtepomp, Van Sonsbeek werkt alleen met topmerken.

De keuze in soorten, kleuren en formaten is divers, wat past bij het leveren van maatwerk. U kunt erop vertrouwen dat de uitvoering van de werkzaamheden zowel letterlijk als figuurlijk vlekkeloos zal zijn. 

Sanitaire installaties

In de sanitaire installaties die Van Sonsbeek realiseert in badkamers en douches klopt ieder detail. Van de verwarming tot de wastafel, van de kranen tot de afvoeren en het ventilatiesysteem, over ieder onderdeel is nagedacht. U kunt de complete nieuwbouw of renovatie van uw badkamer met een gerust hart aan Van Sonsbeek uitbesteden.

Van Sonsbeek verzorgt de sanitaire installaties, levert desgewenst alle onderdelen zoals uw bad, douchecabine, toilet en kranen en coördineert alle nodige bouwkundige werkzaamheden. Dezelfde zorgvuldigheid die het handelsmerk is van Van Sonsbeek, ziet u vanzelfsprekend terug bij de onderaannemers die Van Sonsbeek inschakelt bij metsel-, schilder- en tegelwerkzaamheden. Daar kunt u op rekenen.

Hemelwaterafvoeren

onderdeel van het loodgietervak. Maar wie eenmaal te maken heeft gehad met de gevolgen van een verstopte riolering of een lekkende dakgoot, weet hoe belangrijk vakwerk ook daar is. De vakmensen van Van Sonsbeek beheersen ook dit onderdeel tot in de puntjes. Werken met PVC, koper of zink kent geen geheimen.

En als er bij de vervanging van een goot een stuk rot hout vervangen moet worden, draaien ze ook daar hun hand niet voor om.

Onze diensten

Van Sonsbeek is een expert op het gebied van loodgieterswerk, waarbij de nadruk ligt op precisie en vakmanschap. Of het nu gaat om het installeren van sanitair, het onderhouden van waterleidingen of het repareren van afvoersystemen, bij Van Sonsbeek bent u aan het juiste adres.

Dit geeft een beknopt overzicht van de veelzijdige diensten die Van Sonsbeek aanbiedt.
Elk aspect van ons werk wordt gekenmerkt door een hoge mate van professionaliteit en aandacht voor detail.