Energie & milieu

Bij W. van Sonsbeek zijn we ons diep bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en duurzaamheid. Hoewel we niet geloven in doemscenario’s, streven we er wel naar om proactief bij te dragen aan een groenere toekomst. Dit doen we door het implementeren van energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen in onze dienstverlening.

Een van de manieren waarop we dit realiseren, is door het installeren van systemen die regenwater en rioleringswater gescheiden afvoeren. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het installeren van warmteterugwintoestellen (WTW). Deze toestellen zorgen voor een continue circulatie van lucht: ze voeren vervuilde en vochtige lucht af en introduceren frisse buitenlucht in de woning.

Het unieke aan een WTW is de capaciteit om warmte te hergebruiken. Terwijl de vuile lucht wordt afgevoerd, wordt de daarin aanwezige warmte vastgelegd en teruggevoerd naar de woning. Dit proces, bekend als warmteterugwinning, zorgt ervoor dat tot wel 95% van de warmte die anders verloren zou gaan, wordt teruggewonnen. Hierdoor wordt niet alleen het binnenklimaat verbeterd, maar wordt ook energie bespaard en de ecologische voetafdruk verkleind.

Onze diensten

Van Sonsbeek is een expert op het gebied van loodgieterswerk, waarbij de nadruk ligt op precisie en vakmanschap. Of het nu gaat om het installeren van sanitair, het onderhouden van waterleidingen of het repareren van afvoersystemen, bij Van Sonsbeek bent u aan het juiste adres.

Dit geeft een beknopt overzicht van de veelzijdige diensten die Van Sonsbeek aanbiedt.
Elk aspect van ons werk wordt gekenmerkt door een hoge mate van professionaliteit en aandacht voor detail.